Nissan QASHQAI

Med helt nya Qashqai kommer en ny version av en hybrid-crossover med nya teknologier, dimensioner och ny design. Ta en närmare titt på allt nytt i helt nya Qashqai.

Kontakta oss om du vill veta mer

Vill du veta mer? I så fall får du gärna fylla i formuläret nedan, så återkommer vi till dig så fort vi kan.

En otrolig utveckling

2007 uppfann Nissan Qashqai – en crossover som kombinerade en kompakt halvkombi med en funktionell SUV. Nu får du möta helt nya Nissan Qashqai! Med en kraftfull stance, skarp LED-belysning och massiva 20” lättmetallfälgar, i en aerodynamisk kompakt kaross, tillhandahåller Nissan Qashqai återigen en ny vision.

Även det praktiska är förförande

Imponeras av lädrets kvalitét och förar- och passagerarstol med massagefunktion. Upptäck det ännu större lastutrymmet med olika anpassningsbara kombinationer. När du ser den rymliga interiören kommer den kännas helt oemotståndlig.

Smart energi

Upplev körglädje som aldrig förr med två nya drivlinor. En ny mildhybrid ökar effektiviteten och e-POWER (6) har driftsteknologin från elbilsvärlden kombinerat med bekvämligheten hos en konventionell motor. Tekniken medger direkt acceleration, fantastisk smidighet och en tyst körupplevelse.

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility (3) gör körningen tryggare och mer uppkopplad. Din uppmärksamhet ökar och du får assistans vid behov.

Anslut dig till världen

Med smidig uppkoppling har du hela världen inom räckhåll – använd dina fingrar eller din röst. Avancerad smartphoneintegrering och sladdlös laddning gör vardagen lite enklare..

Helt nya Qashqai – utrustningsnivåer

Med helt nya Qashqai kommer en ny version av en hybrid-crossover med nya teknologier, dimensioner och ny design. Ta en närmare titt på allt nytt i helt nya Qashqai.

Välkomna din personliga stil

Med sin innovativa design är livsstilstillbehören till din helt nya Nissan Qashqai perfekta för livet i stan, eller för en tur på landet med familjen.

Ta reda på vilken version som är bäst för dig

Klicka här för att jämföra olika utrustningsnivåer och hitta den som passar dig bäst.

Bygg din perfekta Nissan QASHQAI

Konfigurera din perfekta version. Välj mellan en mängd olika karossfärger och utrustningsnivåer. Nissan Qashqai har aldrig bara handlat om att smälta in.