Om oss

Våra tjänster

På VMC erbjuder vi ett brett urval av nya och begagnade bilar, vi har duktiga och kunniga säljare som hjälper dig mer än gärna! Förutom att hjälpa dig med information om bilen så kan dom även vägleda dig med finansiering och bilförsäkringar. Vi har även egen serviceverkstad med utbildad och professionell personal som tar väl hand om din bil när det är dags för service eller om något mot all förmodan skulle gå sönder.

Våra Varumärken

Vi är stolta och auktoriserade återförsäljare för Volvo, Volvo Selekt och Nissan. Med dessa bilmärken erbjuder vi ett stort urval av nya bilar som täcker de flesta transportbehov hos såväl privat- som företagskunder.

Grundades år 1937

AB Visby Motorcentral har en lång historia, det grundades redan år 1937 och är sedan länge ett av dom ledande bilföretagen på Gotland. AB Visby Motorcentral låg ifrån början på Österväg, vad som idag kallas för Östercentrum. Verksamheten flyttades sedan till Lummelundsväg 9. Men sedan sommaren 2017 håller vi nu mera till på Verkstadsgatan 7C på Skarphäll. I dagligt tal kallar vi oss kort och gott för VMC.