Nissan LEAF

Träd in i en ny dimension
Fast den ser kompakt ut på utsidan, rymmer den betydligt mer än man kan tro. Det stora bagageutrymmet i LEAF hanterar shopping och bagage med lätthet.

Kontakta oss om du vill veta mer

Vill du veta mer? I så fall får du gärna fylla i formuläret nedan, så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Elegant design

Med skarpa, aerodynamiska linjer, ett karaktäristiskt flytande tak och V-Motion-grill, ser Nissan LEAF lika avancerad ut som tekniken bakom. Var djärv. Var äventyrlig. Bli förtrollad.

Kör hela vägen

Med en räckvidd på upp till 385 km[3], laddning som är snabbare och enklare än någonsin och innovativa funktioner utformade att förlänga din räckvidd, gör att det nu är ett perfekt läge att övergå till elbil. Att få köra en 100 % eldriven bil betyder dessutom att bilkörningen blir så mycket roligare! Den omedelbara accelerationen och frånvaron av störande motorljud kan du bara uppleva i en elbil. LEAF är ren körglädje levererad av Nissan.

Nissanconnect Tjänster

Nissan LEAF är utrustad med NissanConnect-teknologi som håller dig informerad, underhållen och i full kontroll. NissanConnect-appen [6] gör det enkelt att kontrollera din körräckvidd, hitta en laddstation och mycket mer, medan Apple CarPlay™ och Android Auto™ ger sömlös smartphone integration med din favoritunderhållning, navigering och meddelanden till infotainmentsystemet med stor pekskärm [7].